Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Hostija za torto s sliko po naročilu

Hostija za torto s sliko po naročilu

Izdelamo vam jedilno hostijo za torto s sliko po vašem izboru. Jedilna hostija je velikosti 30x20cm oz. list A4. Na to vam z jedilnimi barvami natisnemo sliko, ki je lahko pravokotne ali okrogle oblike. Natisnemo lahko tudi več manjših slikic na eno A4 hostijo, ki se potem izrežejo in so primerne za mufine. Največje število manjših slikic je 20 na enem listu (5 vrstic in 4 stolpci).

Priporočamo, da hostijo naročite več kot en teden, preden jo potrebujete, saj lahko pride do poškodbe pri pošiljanju. Vsekakor vam priporočamo, da hostijo zaradi krhkosti raje osebno prevzamete. Odgovornosti pri nastali škodi ob pošiljanju ne prevzemamo.

V kolikor naročite le hostijo in jo plačate po predračunu, je poštnina brezplačna.

Navodila za naročitev hostije:


1.) izberite sliko, ki je manjša od 5MB
2.) naložite jo pod Možnosti, ki se nahajajo pod ceno artikla in desno od slike artikla, kjer piše Naložite datoteko
3.) stran vas bo obvestila, če ste sliko uspešno naložili na strežnik
4.) dodajte artikel v košarico in zaključite nakup

Ime naložene datoteke lahko vidite le v košarici, kadar artikel dodate v košarico. V kolikor želite naročiti več slik, dodajte vsak artikel posebej s svojo datoteko. V primeru, da ste se naredili napako, artikel izbrišite iz košarice.

V kolikor se pojavijo težave nas pokličite ali pošljite sliko po e-mailu. V opombe pri naročilu lahko dodate tudi povezavo (link) do slike, v kolikor gre za sliko iz spleta.

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • Šifra: 12296
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 12.20€
  • Brez DDV: 11.14€

Razpoložljive možnosti